Sponsorer

Sponsorer

Hjälper oss med våra nummerlappar på GBU 2019

Gustab - "Vi bygger Din framtid" 

Byggföretaget som har sin huvudsakliga verksamhet i Brålanda, hjälper Dig att förverkliga Dina byggdrömmar. 

Hjälper oss med Goodiebags och närodlade priser på GBU 2019

Närodlat - känns på smaken!

Vi är ett ungt familjeföretag som odlar smakrika grönsaker med respekt för miljön.


Hjälper oss med våra medaljer på GBU 2019

Gatans Entreprenad har sitt huvudsakliga arbetsområde i Dalsland och trestadsområdet men tänjer även på de gränserna, vi utgår dock från Brålanda där vi har vårat säte.

Vi utför de flesta på marknaden förekommande markarbeten med tyngdpunkt på anläggning. Vi har även försäljning av tillbehör som rör markarbeten som rördelar, grus, jord även i småpartier för avhämtning eller utkörning.


Hjälper oss med våra medaljer på GBU 2019

Paveruds Alltjänst sysslar med Bilreparationer, däck och service hemma i Paverud. Vi utför även det mesta inom Entreprenad i samarbete med Farmartjänst samt bygg, trädgårdsjobb, städ, målning och snöröjning. 


Hälper oss med våre Goodiebags  på GBU 2019

Varje Frendobutik är unik eftersom varje ort där vi finns är unik! Vi har samlat allt som du kan förvänta dig av en modern servicestation i form av ett genomtänkt utbud av snabbmat, kaffe, biltillbehör, glass, godis och dryck. 


Hjälper oss med lite filmer från ovan på GBU 2019

Hjälper oss med sportdryck under loppet på GBU 2019


Hälper oss med våra goodiebags på GBU 2019

Apotek Hjärtat är Sveriges största privata apotekskedja med cirka 390 apotek och över 3 000 anställda. Tillsammans med våra kunder och medarbetare utvecklar vi framtidens apotek.

Vår ambition är att ge varje kund bättre hälsa och välbefinnande genom personligare service, bredare sortiment och utökade tjänster.

Apotek Hjärtat har apotek i hela Sverige - i storstad, i landsort och på glesbygd. Vi är rikstäckande och finns över hela landet. 


Hälper oss med våra goodiebags på GBU 2019

Redovisning med löpande bokföring, bokslut, deklarationer mm. Rådgivning och konsultation inom juridik och därmed förenlig verksamhet. Domare i idrottsliga verksamheter inom hästhoppning.

Fixar utlottningspriser åt oss på GBU 2019

Förser oss med grillkol så inte glöden slocknar på GBU 2019

Fixar utlottningspriser åt oss på GBU 2019Hjälper oss med utlottingspriser på GBU 2019

Ragges Runda är en gammal stig som gick mellan gårdarna i Tjärtakan och Kopperud innan den allmänna vägen mellan Rösebo och Västra Bodane byggdes 1955. Min farfar Ragnar har under de senaste åren hållit igång underhållet på denna stig så att den inte ska falla i glömska, därav är tävlingen döpt efter honom, eftersom den också i folkmun och orienteringssammanhang kallats just “Ragnars Runda”. Rundan är ca 5,7 km lång men tävlingen innehålla ett kortare “bonus” varv och är 8,6 km lång. Starten och målet kommer vara vid mitt familjehem i Tjärtakan “Ranch”. Tävlingen har 3 klasser: 8,6km, M 2,9km och U 2,9km. 2014 gick all vinst från tävlingen till Musikhjälpens insamling. Allt arbete med tävlingen är ideelt.