Sponsorer


Hjälper oss med allt runt omkring arrangemanget

Hos oss möts du av omtanke. Du är vår viktigaste partner. Därför tar vi besluten nära dig och tänker långsiktigt kring din ekonomi. Vi är en mer tillmötesgående bank, som finns där när du behöver oss och anpassar oss efter dina behov. Vi drivs av viljan att ge dig rätt råd och tjänster för att nå dina mål.

 

Vår bank drivs inte av enskilda vinstintressen. Målet är istället att skapa möjligheter för människor och företag att utvecklas. Dels som kunder i banken. Dels genom att en del av bankens vinst används för att stödja idéer och verksamheter som gör Dalsland ännu bättre.

 

Ett levande och livskraftigt samhälle är en förutsättning för vår banks utveckling. Därför samarbetar vi med föreningar, företag och personer som utvecklar landskapet. Det gör oss till en unik bank, faktiskt den enda vars främsta drivkraft är att gynna bygden och alla som bor här.

 

Tillsammans utvecklar vi Dalsland.

Hjälper oss med våra nummerlappar

Gustab - "Vi bygger Din framtid" 

Byggföretaget som har sin huvudsakliga verksamhet i Brålanda, hjälper Dig att förverkliga Dina byggdrömmar. 


Hjälper oss med våra medaljer

Gatans Entreprenad har sitt huvudsakliga arbetsområde i Dalsland och trestadsområdet men tänjer även på de gränserna, vi utgår dock från Brålanda där vi har vårat säte.

Vi utför de flesta på marknaden förekommande markarbeten med tyngdpunkt på anläggning. Vi har även försäljning av tillbehör som rör markarbeten som rördelar, grus, jord även i småpartier för avhämtning eller utkörning.


Hjälper oss med våra medaljer

Paveruds Alltjänst sysslar med Bilreparationer, däck och service hemma i Paverud. Vi utför även det mesta inom Entreprenad i samarbete med Farmartjänst samt bygg, trädgårdsjobb, städ, målning och snöröjning. 


Hälper oss med vårt godis och drickabord

Vi finns främst på små orter och på landsbygden, där många större bolag lägger ner, men du kan också hitta oss i en del större städer och utmed riksvägar. Vi finns helt enkelt där vi bäst behövs och det har gett oss en mycket trogen kundkrets.

Hjälper oss med Goodiebags och närodlade priser.

Närodlat - känns på smaken!

Vi är ett ungt familjeföretag som odlar smakrika grönsaker med respekt för miljön.


Hälper oss med våra goodiebags

Apotek Hjärtat är Sveriges största privata apotekskedja med cirka 390 apotek och över 3 000 anställda. Tillsammans med våra kunder och medarbetare utvecklar vi framtidens apotek.

Vår ambition är att ge varje kund bättre hälsa och välbefinnande genom personligare service, bredare sortiment och utökade tjänster.

Apotek Hjärtat har apotek i hela Sverige - i storstad, i landsort och på glesbygd. Vi är rikstäckande och finns över hela landet. 


Hälper oss med våra goodiebags

Redovisning med löpande bokföring, bokslut, deklarationer mm. Rådgivning och konsultation inom juridik och därmed förenlig verksamhet. Domare i idrottsliga verksamheter inom hästhoppning.Hjälper oss med utlottingspriser

Ragges Runda är en gammal stig som gick mellan gårdarna i Tjärtakan och Kopperud innan den allmänna vägen mellan Rösebo och Västra Bodane byggdes 1955. Min farfar Ragnar har under de senaste åren hållit igång underhållet på denna stig så att den inte ska falla i glömska, därav är tävlingen döpt efter honom, eftersom den också i folkmun och orienteringssammanhang kallats just “Ragnars Runda”. Rundan är ca 5,7 km lång men tävlingen innehålla ett kortare “bonus” varv och är 8,6 km lång. Starten och målet kommer vara vid mitt familjehem i Tjärtakan “Ranch”. Tävlingen har 3 klasser: 8,6km, M 2,9km och U 2,9km. 2014 gick all vinst från tävlingen till Musikhjälpens insamling. Allt arbete med tävlingen är ideelt.

Sponsorer